Information om tjänster

Information om tjänster

Healing

Allt är energi och det finns ett ständigt flöde av livsenergi inom oss. Kroppen är uppbyggd av ett energisystem som kan liknas vid ett fritt flöde av vatten.

Kroppen som du vet består av muskler, leder, skelett och nerver men det är energisystemet som hjälper oss att bearbeta känslor och tankar. Den här energin ger kraft till organ och celler i vår kropp och vårt psykiska mående. Om denna energi blockeras på något sätt kan det leda till att vi blir mer sårbara och kan då bli lättare sjuka fysiskt och psykiskt.

När energin blockeras kan ilska, rädsla och ånger bli starkare och det skapas en konflikt i våra känslor och tankar. Dessa lagras i vår kropp som sedan kan leda till att en del känner en mindre livsgnista eller kanske förlorar sin livsgnista och energi. Problemen uppstår dock först när blockeringarna blir långvariga. Det har då under en längre tid skapats ett negativt känslo- och tankemönster. Stress i ens vardag kan också skapa blockeringar som sedan i sin tur gör att du kanske inte kan agera eller reagera på ett hälsosamt sätt. Även här kan healingen upprätta och skapa ett fritt energiflöde i din kropp och din balans återställs.

Det är här som jag kan hjälpa till med andlig healing.

För att lösa upp dessa blockeringar så tillför jag mer energi genom healing. Det kan räcka med ett tillfälle/behandling men ibland så kan det krävas fler tillfällen. Under healingen skapas det ett energiflöde som fungerar som ett energitillskott. Det kommer då att lösa upp befintliga blockeringar och healingen hjälper till att återställa balansen i din kropp. Behandlingen tar ca 30 min med ett inledande samtal. Lämna ditt telefonnummer på boka direkt så ringer jag upp dig.

Medial vägledning

Jag har en holistisk syn på livet, att vi behöver se till alla delar för att må bra. Genom att jobba med det fysiska, det psykiska och även lägga till det spirituella kan vi skapa de bästa förutsättningarna för oss och vår personliga utveckling. Därför erbjuder jag ett vägledande samtal, mediumskap.

Jag fungerar som en kanal mellan andevärlden och dig, och förmedlar deras budskap. Jag jobbar utifrån ett neutralt sinnestillstånd och får till mig känslor, ord och inre bilder. Med hjälp av olika verktyg kan vi tillsammans arbeta vidare för att du ska må bra och nå din fulla potential.
Varken du eller jag kan bestämma vilka som träder fram, det sköter andevärlden själv och jag har inget inflytande över processen. Dock kan du ställa en fråga och så ser vi om den du önskar möta träder fram. Ta gärna med ett kärt föremål som är förknippat till en person som du önskar få kontakt med. Jag vill inte se föremålet, utan ha det kvar i din väska, i ett kuvert eller liknande.

Samtalet kan göras över telefon eller vid en fysisk träff. Du kan boka 25 eller 50 min.

Kontakt

Adress

Herrhagsgatan 16B
652 18 Karlstad

Green Lights

Företaget innehar F-skattsedel.

Copyright © All Rights Reserved.