Mina utbildningar

Mina utbildningar

 • Kandidatexamen, Risk- och krishanteringsprogrammet. Samhällssäkerhet, 180 Hp
  Mittuniversitetet Östersund.
  Här är huvudämnet sociologi (beteendevetenskap) med inriktning på samhällets krisberedskap. Med bland annat kurser i ledarskap, kvalitetsteknik, psykologi och statsvetenskap. Min praktik gjorde jag på Räddningstjänsten. Programmet skapar en bred bas för att kunna arbeta inom organisationer för utveckling och förbättringsarbete. Analys och utredning är stora delar av programmet och att hela tiden följa samhällets utveckling. Det är viktigt att kunna hantera krisen före, under och efter. Programmet är framtaget tillsammans med Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Kvalitetsteknik och ledarskap är två ledord och kurserna är 30 hp vardera. Jag kan arbeta som säkerhetssamordnare, riskanalytiker, risk- och krishanterare, verksamhetsutvecklare, handläggare, koordinator med mera.
 • Magisterexamen i Projektledning, 60 Hp.
  Karlstad Universitet.
  Jag har studerat magisterprogrammet i projektledning på Karlstads Universitet. Här gick vi igenom projektets alla moment från start till överlämning. Vi studerade även ledarskap, samtalsmetodik, konflikthantering och gruppdynamik. Här kan jag arbeta med projekt inom de mesta områden.
  Jag älskar verkligen den koordinerande rollen. Olika personlighetstester, ledarskapstester och arbetstester (genomförda av arbetsgivare) har visat att jag är helt rätt person för de roller som jag har utbildat mig inom. De har visat att jag är bra på analys, slutledning, se andra människor, motivera andra med mera.
 • Vidare utökade jag min kompetens med utbildningar i hälsa och har under årens lopp arbetat på tre gym, år 2000 och framåt.
 • Jag är utbildad undersköterska och har arbetat som undersköterska sedan 2005. Startade i hemsjukvården och varit aktiv inom det mesta i vårdyrket. Kardiologen (hjärtakuten), MAVA(medicinakuten), Strokeakuten/rehabilitering, hjärnskadeteamet och Hematologiavdelningen (Gastro/hematologi). I min vardag arbetar jag ofta med svårt sjuka patienter med akuta inslag.
 • Jag har gått utbildningar inom det mediala för att utveckla min förståelse och för att bättre hjälpa andra. Just nu går jag en utbildning till Intuitive SoulCoach som är en diplomerande utbildning.

Kontakt

Adress

Herrhagsgatan 16B
652 18 Karlstad

Green Lights

Företaget innehar F-skattsedel.

Copyright © All Rights Reserved.