Tanken bakom

Tanken bakom

GreenLights som är företagets namn står för och beskriver hur jag kan hjälpa dig framåt och vidare på livets väg. När jag binder samman mina utbildningar, livserfarenheter och mediala förmåga kan jag som medium och själsligvägledare hjälpa dig att hitta dina ”gröna lampor”.
Vi identifierar och går igenom händelser och känslor som stoppar dig på livets väg framåt och vi skapar en djupare förståelse för varför du mår som du mår. Vi löser upp blockader inom dig som stoppar din utveckling, du kanske har svårt att ta beslut eller vet hur du ska ta dig framåt. Här kan jag ge dig vägledning och verktyg för att släcka röda och gula lampor i ditt inre. Tillsammans tänder vi det gröna ljuset inom dig som hjälper dig andas och se klart igen. 

Jag vill hjälpa dig att koppla samman din kropps känsla med intellektet där du verkligen förstår dig själv. Kanalen som skapas med hjälp av andra sidan ger dig möjlighet att hitta svar och förståelse för din inre resa och läkning. Utrymmet för att ljuga för dig själv minskas och framför allt en känsla av att verkligen bli sedd infinner sig. Jag har själv gjort och gör fortfarande den här resan och är otroligt tacksam för de broar som byggts i mitt inre med hjälp av min mentor och mediala vägledare Gabriella Vikberg (gabriellasmediala.se).

Mina tjänster erbjuds över telefon eller vid en fysisk träff och bokas genom BokaDirekt. I dagsläget tar jag emot kunder i mitt hem på Herrhagsgatan 16B, 652 18 Karlstad.

När du bokar mina tjänster på BokaDirekt kan du välja att betala via Qliro. Det går även bra att swisha på plats. Mitt swishnummer är 123 200 63 85.
Företaget innehar F-skattsedel.

Kontakt

Adress

Herrhagsgatan 16B
652 18 Karlstad

Green Lights

Företaget innehar F-skattsedel.

Copyright © All Rights Reserved.