Om mig

Om mig

”And into the forest I go, to lose my mind and find my soul”

Det här citatet har följt mig på livets väg under många år. Jag tycker att det sammanfattar vad som för mig är att hitta tillbaka till mig själv. När du tappar ditt fotfäste så är det ett bra sätt att återfå en inre balans och ro. Att rent konkret gå ut i skogen är den bästa medicinen, men du kan även skapa en frodig skog i ditt inre.

För mig som är uppväxt i Värmland med de värmländska skogarna så har det varit ett av mina starkaste verktyg för att kunna koppla samman det fysiska, psykiska och spirituella. Till skogen har jag begett mig för att jorda mig själv i perioder där livet skapat utmaningar. Där har jag också firat mina största personliga segrar och framgångar. Mitt namn är Maria och jag är 40 år gammal.

Hästar och hundar har varit en stor del av mitt liv. Jag har haft förmånen att få lära mig om livet tillsammans med mina hundar Lakke och Baloo och mina hästar Cherie och Maggie som nu har gått vidare till andra sidan.

Ända sedan barnsben har jag haft en brinnande önskan och ett tydligt kall om att hjälpa andra. Så det naturliga steget blev att utveckla min roll som medial och själslig vägledare.

Jag har utvecklat mig själv, utbildat och utmanat mig själv för att växa inifrån och ut.

Jag har under 20 år arbetat främst inom sjukvård. Där jag har mött många människor i olika stadier i livet. Allt från att hålla en hand och finnas där när någon släpper sin fysiska form och går över till andra sidan, till att ha firat framgång vid seger över svåra sjukdomar. Det har blivit många fantastiska, djupa, glada och sorgliga samtal. Alltid med ett öppet sinne och ett lyssnade öra och hjärta från min sida. Jag känner mig otroligt ödmjuk och tacksam över att få varit med om dessa stunder.

Min bakgrund

Min mediala förmåga är en del av mig. Men jag har haft en livsomvälvande utveckling de senaste 5 åren. Eftersom andevärlden hjälpte mig att öppna dörr till dem valde jag att ta hjälp och utbilda mig för att förstå deras budskap bättre.

Jag har en kandidatexamen som sociolog och beteendevetare med inriktning krishantering och gick sedan vidare med en magisterutbildning i projektledning. Båda är utbildningar som handlar om människan och vårt beteende i olika situationer och kriser. Hur vi på bästa sätt rustar oss och lär oss av vad som händer oss i vår vardag. Både som privatpersoner men även på arbetsplatser och i våra roller i samhället. Jag ser det som att vi alla är projektledare i våra egna liv och behöver pussla ihop vår tillvaro för att må bra, leva och existera tillsammans med andra. Om jag knyter samman allt detta så har jag en god möjlighet att hjälpa dig som kund när livet vill att vi ska utvecklas.

Vägledare

Jag har både förtroende och tacksamhet för våra vägledare på andra sidan. Om du är redo att sträcka ut en hand och ta emot hjälp, så kommer de att finnas där och vägleda dig på den väg som är bäst för dig. Låt mig som medium med mina verktyg, tillsammans med dem hjälpa dig! Vi har fria val och inget är skrivet i sten. Om vi är öppna och lyssnar kan vi hitta en magisk värld och tillvaro. Där en känsla av frihet och fria gränser att utvecklas till vårt bästa jag är tillgängliga.

Jag lovar dig, du kommer inte ångra den här resan. 

Vi är inte ensamma, glöm inte det!

Stor kram! Maria

Kontakt

Adress

Herrhagsgatan 16B
652 18 Karlstad

Green Lights

Företaget innehar F-skattsedel.

Copyright © All Rights Reserved.